Lomme(g)uld #1 uge 43

Ugen lommeuld er en blandet landhandel af ting jeg gemte og læste i Pocket i løbende af den/de forgange uge(r). Det er ikke nødvendigvis nyt indhold, men ikke desto mindre er det relevant og kurateret indhold fra lommens nylige arkiv.

Tl;dr.

Én kvindes uld er en anden kvindes guld

In six seconds, Giphy could make billions

Dette er en long-read der på overfladen handler om GIFs og snackable content, men som også handler om hvordan vi i fremtiden kommer til konsummere indhold og annoncer.

Når det kommer til kommunikation har GIFs, ligesom emojis, været med til at ændre måden vi interagerer med hinanden på. Det er blevet en kunstart at vælge de helt rigtige GIFs, memes og emojis der kan kommunikere det helt rigtige budskab på den helt rigtige måde. Det er gået så vidt at virksomheder har måtte tage stilling til “emoji-strategi” og “gif-taktik”. Der er et par skarpe observationer på netop dette fænomen i artiklen:

“Not only does hyper-abbreviated video allow for more nuance and emotion than a smiley-face emoji ever could, but the limitless nature of GIFs (Giphy reports that it adds millions of moving images daily) also means that picking the right one has become more than just a means of conveying a particular sentiment”

Derudover er der onde tunger der hævder, at de sidste par linjer i interviewet er årsagen til at Giphy umiddelbart efter droppede til side 2 i søgeresultater.ne på google.

Læs, hvis du også interesserer dig for #snackablecontent, #content

via GIPHY

Why Is It So Hard for Millennials to Become Content Strategists?

Jeg betegner nogle gange mig selv som en hybrid mellem en klassisk kommunikatør og en ‘content strategist’. Netop derfor er jeg ofte fascineret af artikler der prøver at definere nogle af disse nye stillingsbetegnelser. Dybest set handler det også om at blive klogere på de områder jeg selv skal udvikle for at blive den bedst udgave af mig selv og dermed kunne klare mig i en benhård branche.

“The job calls for a healthy mix of editorial talent, analytical abilities, marketing know-how, great communication and management skills, and planning proficiency”

Og således contentlys definiton på en content strategist som en hybrid mellem mange apparater:

“Content strategy is a mixture of journalism school, a communications degree, a marketing degree, and a data analytics degree”

Læs, hvis du også er interesseret i: #futureofwork #contentstrategy

Why a 30-Hour Workweek Is Good for Business

http://www.quietrev.com/why-a-30-hour-workweek-is-good-for-business/

Alternativet har foreslået det. Enhedslisten har foreslået det. De har kørt eksperimenter med det i Sverige og hos IIH Nordic. En 30-timers arbejdsuge kan ikke lade sig gøre for alle, men der kan være fordele for nogle.

Også i USA er de ved at få øjnene op for at fleksible arbejdsforhold giver bedre resultater på bundlinjen. Det har vi heldigvis vidst i Danmark i noget tid. I denne artikel har quiet revolution, forkæmperne for introverte, sat fokus på at færre arbejdstimer kan være bedre for kreativiteten, kvaliteten og fastholdelse af fremtidens arbejdskraft.

Læs, his du også interesserer dig for #futureofwork, #introvertepåarbejde, #ledelse

via GIPHY

Our Top 11 Content Marketing Takeaways from #CMWorld 2017

Når man ikke kan komme med til alle de store events, er det godt der er masser af folk der er villige til at skrive om trends og takeaways. Her er et eksempel på en af disse der indeholder både noget nyt, noget gammelt og noget kliche. Men heldigvis også lidt guld og referencer til nogle interessante content folk og sites man kan følge.

Læs, hvis du også interesser dig for trends i #contentmarketing

via GIPHY

 

Pocket er måske min yndlingsapp. Personligt bruger jeg den også som en slags “swipe file”. Hvis jeg researcher et emne, enten privat eller til et blogindlæg, gør jeg god brug af tags i Pocket til at organisere artikler og viden. Jeg kan også gå tilbage og se om jeg tidligere har fundet interessante artikler inden for et bestemt emne. 

One thought on “Lomme(g)uld #1 uge 43

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s